omoss_2600x700

OM KENTH HULTQVIST

Med mer än 25 års erfarenhet från näringslivet, i kombination med ett stort antal framgångsrika år som förbundskapten i Svenska Bandylandslaget, visar Kenth på tydliga paralleller mellan näringsliv och idrott. Budskapet är att det helt enkelt handlar om samma sak – LAGSPEL! Kenth coachar, utbildar och inspirerar kring ledarskap, medarbetarskap och livet i stort och brinner för att skapa klimat och förutsättningar för människor att prestera tillsammans. Du kan förvänta dig enkelhet, glädje och en aldrig sinande energi.

kenth_hultqvist_ledartröjan

PERSONLIGT

Kenth är en jordnära smålänning med rötter i Vetlanda, som efter nästan tio år i Göteborg nu landat vid havet i Haverdal. En driven ledare och en skarp analytiker, men också en känslomänniska med mycket inlevelse, empati och värme. Brinner för att se människor växa och utvecklas genom delaktighet och engagemang. Håller sig i form med långa promenader utmed havet och tar gärna en runda golf tillsammans med familj och vänner.

omoss_2

I SPORTENS VÄRLD

4 VM-guld med Svenska Bandylandslaget (1 som spelare, 1 som assisterande och 2 som förbundskapten). 5 SM-guld som bandyspelare i Vetlanda och ett stort antal år som ungdomstränare i fotboll och bandy. Det är på dessa vitt skilda arenor som Kenth samlat på sig en gedigen erfarenhet av LAGSPEL på alla nivåer. Ledarskapsengagemanget har bl a lett till en plats i Svenska Idrottsakademin, två nomineringar till Årets Idrottsledare på Idrottsgalan och RF:s Årets Fair Playpris år 2000.

omoss_3

I NÄRINGSLIVET

Brevbärare. Informationschef. Beteendevetare. Coach. Ledarutvecklare. Föreläsare. Mentor. De vitt skilda arenor Kenth har haft förmånen att spela på har lett till spännande möten och användbara insikter, som alla på olika sätt bidragit till att bygga upp en värdefull erfarenhetsbank. Det senaste tillskottet på CVn är författare. Med böckerna om Hundkusinerna sätter Kenth ett annorlunda perspektiv på ledarskap – från barnens horisont… Läs mer på hundkusinerna.se

åsa_hultqvist_ledartröjan

OM ÅSA HULTQVIST

Åsa är en viktig kugge i Ledartröjans verksamhet, även om hon inte syns lika mycket utåt som Kenth. Hon har studerat kinesisk medicin och är ansvarig för delen som handlar om återhämtning och friskvård. Hon föreläser och leder dessutom energigivande pass inom qi gong, närvaroträning och meditation. Sist men inte minst håller Åsa koll på det mesta bakom kulisserna.